SOS! Nagyon félek a nőgyógyásztól?
Nem tudom mit tegyek.Viszket a hüvelyem, főleg a csikló körül, pirosas és fáj is.Nem ez az első alkalom, pár hónapja újra és újra előjön ez a viszketéses, kicsit túrós folyásos betegség, de mindig csak egy pár napig tart és mikor végre rászánom magam hogy orvoshoz menjek elmúlik.Viszont tudom hogy nen halogathatom a végtelenségig mert abból csak nagyobb baj lesz.
Múlt hónapban volt az amikor rászántam magam hogy felhívjam az orvost, a kikerestem a város legjobb, legbarátságosabb nőgyógyászát(2 ilyen nőt is találtam), mire a nő aki felvette a telefont bunkón lehordott mikor megkérdeztem hogy lehetne-e hozzájuk beírni és közölte hogy 16 és fél évesen még bőven gyereknek számítok.Gyerekorvosból pedig csak 2 van az sztk-ban, mindkettő férfi.
Ez nem sokat segít, tényleg nagyon de nagyon szégyellős vagyok, még a pólót se mertem levenni az iskola/háziorvos előtt, melltartóban is nagyon feszengve éreztem magam pedig női orvos volt mindekttő.
Ettől meg egyenesen rosszul vagyok, beterpesszek egy idegen férfi előtt, a gondolatától is kiráz a hideg:(
Tudom hogy "már látott ilyet" de ez kicsit se nyugtat meg.
Hogy tudnám rávenni magam hogy még ma időpontot kérjek? (Hétvégén nem hiszem hogy lehet)
16/l
Már megbocsássatok, de nekem is furcsa ha egy férfi pont a gyerekek vagy tinik nemi szerveire specializálódik.
Hogy lehet az hogy egy pedagógusról, vagy egy papról gondolkodás nélkül elhiszitek hogy "perverz", vagy pedofil, de egy nőgyógyászról nem???...
#10 te jó ég ez szörnyen hangzik:(
De az a szerencse hogy végül megtaláltad a tökéletes orvost:) Remélem nekem is sikerül majd.Igazából nem tudom miért de rengeteget segítettél ezzel a kommenttel:D
Még mindig jobban húz a szívem egy nő nemű nőgyógyász felé, de azt se bánom ha férfi csak normális legyen orvosilag és emberileg is.
Azért az elég furcsa nekem hogy te jobban szereted ha egy férfi kotorászik benned, mintha egy nő...
mármint az orvosnál...
Szóval akkor egyáltalán nem mindegy a neme az orvosnak szerinted?
9. válaszoló,
"gyereknőgyógyászatot válassza "
legalább a helyesírásod lenne elfogadható...
VÁLASZTJA
10. nek
"OFF: Az én nőgyógyászom pl gyereknőgyógyász is és férfi. Nem azért választotta ezt, mert egy perverz állat,"
Megkérdezted tőle, hogy te egy perverz állat vagy-e?.....
és ő mit válaszolt , hogy á dehogyis...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!