Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Soha nem fogok tudni sexualis...

Soha nem fogok tudni sexualis eletet elni?

Figyelt kérdés

Nagyon nagyon ketsegbe vagyok esve, egyszeruen mar csak sirni tudok.

Kb. 1 eve Candida diagnosztizaltak(+ meg volt hugyuti fertozes,volt gond a hulyholyaggal stb).Sok nogyogyasznal jartam,rengeteg gyogyszer kenocs de SEMMI.

Fajdalmas a vizeles,eg csip sokszor gyakran megyek pisilni,katasztrofalis.

Sexualis eletet keptelen vagyok elni,egyszeruen annyira faj mintha egy kest dofnenek belem..Es hogy meg szebb legyen az eletem a parom is elhagyott ez a problema miatt, szoval szerintem igy soha nem lesz senkim...Kezdem feladni a remenyt,hogy valaha is meggyogyulok

2016. júl. 14. 17:25
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha fizkailag meggyogyultal, lehet hogy pszichologiai eredetu a problemad. Van olyan ismerosom akinek 15 evesen volt egy rossz szexualis tapasztalata, azota faj neki, pedig fizikailag semmibaja az orvosok szerint.

Roviden, talan pszichologusnal probalkozz.

2016. júl. 14. 17:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy pont a párod miatt nem tudtál kigyógyulni ebből, mert újra meg újra visszafertőzött. Tangát ne hordj, ne szőrteleníts ott, ne használj tampont, ne irrigálj orvosi javallat nélkül. Ha kaptál antibiotikumokat, akkor most szedj probiotikumokat, pl. protexin, normaflore, ... + a hüvelyflóra helyreállítására használj hüvelytablettát. Én a helyedben sok petrezselymet ennék, májat a B vitaminok miatt és rengeteg vizet innék (nem üdítőt!). A természetes egyensúlyt kéne visszaállítani.
2016. júl. 14. 17:50
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem hordog tangat, nem irrigalok, es egy ideje nem is szortelenitek emiatt.

Koszonom jokat irtatok:)

2016. júl. 14. 18:02
 4/4 anonim ***** válasza:

és kezdj candida diétát, semmi finomított termék (fehérliszt, cukor, tejtermék)

és igen, pszichológus!

2016. júl. 14. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!