Már 1 éve élek sexualis életet. Nem szedek fogamzásgátlót, óvszert használunk. Nem is szeretnék semmilyen tablettát szednni. Mi a véleményetek?
Fiúknak kényelmetlen a gumi és a legtöbb lánynak is. Lány vagyok és sokkal jobb nélküle. Érdemes kipróbálni a fgatlót. Teljesen más, teljesen természetes érzés mindkét félnek.
N/24
Én sem vagyok a tabletta híve.
Általában óvszerrel védekezünk, de néha csak a naptármódszert+megszakítást alkalmazzuk. (De ezt neked nagyon nem ajánlom, valószínűleg még elég fiatal lehetsz. Nálunk nem lenne gond, ha most jönne a baba)
Tény, hogy jobb nélküle, de annyival azért nem, hogy megérje miatta fogamzásgátlót szedni.
24/N
Az a véleményem, hogy nincs ezzel semmi gond.
Normálisan védekeztek így is.
Én sem vagyok tabletta párti, sosem szednék (megjegyzem, orvosira járok).
Az óvszerről annyi a véleményem, hogy próbálj meg vizes zokniban elaludni. ;) A kettő kábé ugyanaz.
Természetesen gyógyszert szedek, mert nem vagyok önző sem a párommal, sem pedig magammal, mivel gumiban szinte semmit nem lehet érezni.
Akkor tarts önzőnek, nem hiszem, hogy túl sok közöd van hozzá. Szerencsére a párom képes felfogni, hogy nekem mivel járna a tabletta és neki mivel az óvszer.
És bizony szex közben nem az látom az arcán, hogy annyira nagyon szenvedne, vagy nem érezne semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!