Miért vérzenek a nők ha elveszitik a szüzeségüket?
tudom h mi van ...
csak hogy miért??
végülis az csak egy vékony hártya és kész, minek annak véreznije?
van aki vérzik, van, aki nem. ahhoz tudnám hasonlítani, hogy pl az ujjaid között lévő kis hártya ha leszakadt, szerinted nem vérzik?
én vagyok a másik példa, mert amikor elvesztettem a szüzességem, hát szükségem volt kb. 3-4 betétre, amik meg is teltek fél óránként. tökre be voltam szarva, hogy mi van, ha nem áll el. aztán estére enyhült, a következő pár napban még foltoztam és kb. egy hét kellett, mire nem fájt ott lent.
igen. így az első alkalom nem volt túl romantikus. (ezért nem is ezt tekintjük az elsőnek. később bepótoltuk :)) egy-két mozdulat, szakadás (éreztem is), aztán csöpp,csöpp, csöpp és rohantam a fürdőbe.
de ne ijedj meg az én sztorim a ritka esetek közé tartozik. (beszéltünk erről később barátokkal is és ilyen senkinek sem volt)
az is ritka, hogy valaki egyáltalán nem vérzik.
a legjellemzőbb annyi, hogy egy-két folt az ágyneműn és nem folyamatos vérzés. hátha te inkább ezek közé tartozol majd. és ettől még élvezni fogod és szép emlék lesz az első. főleg, ha nagyon szeretitek egymást
Valóban hajszálér szakadásról van szó. Én sem éreztem semmit, még azt sem, hogy átszakadt volna, pedig megvolt előtte, mert meglestem tükörrel, kíváncsiságból :))
Szóval annyira felizgatott a srác, hogy gondolkodni sem tudtam (és már egy éve jártunk, bíztam benne és lazítottam) és semmire sem emlékszem, csak hogy állati jó volt. SZerintem ha ezen izgulsz, a lényeg veszik el! Hunyd le a szemed, és élvezd, nem lesz semmi borzalmas, ne félj! A legfontosabb, hogy kellő időt kapj ellazulni! Ne siessetek sehová! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!