Keressek fel ezért nőgyógyászt?
Figyelt kérdés
22 éves vagyok, 9,5 éve menstruálok. Az utóbbi időben nagyon lerövidült a menzeszem, pontosabban csak az aktív vérzés. Konkrétan 1,5-2 napig vérzek, utána még 5 napig van barnázás. Régebben még a 4. napon is volt vérzés.
Aggódok, hogy ez a rövid menzesz valami problémára utal.
Ilyesmivel fordulhatok nőgyógyászhoz? (Még sosem voltam)
2016. júl. 11. 08:53
1/5 anonim válasza:
Ennyi idősen már amúgy se ártana évente rákszűrésre menni. Én biztosan mennék, plusz akkor már ezt is megemlíteném.
19L
2/5 anonim válasza:
Egyrészt fordulhatsz,másrészt jó lenne minimum évente szűretni magad.
3/5 anonim válasza:
Igen. Nem artana . Nalam progeszreron hiany volt ekkor a hibas. Gyogyszer nelkul gyerekem sem lehetne, nem tapadna meg a pici! Idoben kezeltesd ki magad. Es rakszuresre is ideje lett volna elmenni mar 17-18eves korod korul !
4/5 anonim válasza:
Igen, 18felett amúgy is érdemes évente járni szűrésre akár van valakid akár nincs, de ezt ki kell vizsgálni, valamilyen hormonzavar lesz.
5/5 anonim válasza:
Nem kell 18 felett évente szűretni magad, ez egy tévhit.
23 évtől ajánlott a rendszeres szűrés, illetve a nemi élet megkezdése után kb 1 évvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!