A petefészek gyulladás minden esetben lázzal vagy hőemelkedéssel jár?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 15. 11:55
2/7 anonim válasza:
Nekem kétoldali petefészek gyulladásom volt,de nem volt lázam.ellenben nagyon fájt a hasam,még ülni is alig tudtam.
3/7 anonim válasza:
A gyulladás mértékétől függ a láz, nem csak petefészek gyulladásnál, hanem bármilyen gyulladásnál a szervezetben.
Kérdés hogy mennyi fehérvérsejtet kezd el termelni a vér, a gyulladás megakadályozására, ami lázat vagy hőemelkedést vált ki.
petefészek gyulladásnál inkább a fájdalom ami gyanút kelt, amiért orvoshoz kell fordulni, mert a gyulladások következtében létrejövő hegesedések okozhatnak problémát majd gyerekvállalásnál.
eü-s
4/7 anonim válasza:
Nekem sem volt lázam, szóval nem feltétlenül!
5/7 A kérdező kommentje:
azért kérdezem mert 10 napja késik és szúrkál hol az egyik hol a másik oldalon de lázam nincs és nem érzem magam rosszul sem
és nagyon fájnak a melleim is szóval lehet hogy...
2010. ápr. 15. 15:41
6/7 anonim válasza:
10 napja késik és még nem csináltál terhestesztet?
7/7 A kérdező kommentje:
nem még nem
megvárom a kéthetet sokszor csalódtam máááár4!!!!!!!!!!!!!!
4 év sok idő
2010. ápr. 17. 09:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!