Pillecukor1999 kérdése:
Tegnap megjött a menstruációm. Holnap után megyünk nyaralni. Ugye ott nyílván strandra is megyek. Tudnék így fürdeni? Tampont nem használok. Most ezen agyalok hogy tudnám megoldani.
Figyelt kérdés
13/L2016. júl. 9. 17:45
1/6 anonim válasza:
Ha nem használsz tampont akkor nem lesz fürdés-
Ennyire egyszerű.
2/6 anonim válasza:
Tamponnal tudnál fürdeni, egyébként nem.
3/6 anonim válasza:
Nem fog elmúlni addigra?
Am tampon nélkül nem nagyon lesz fürdés... Miért is nem használsz?
Sajnos ezen nincs sok agyalnivaló. Ha megjött, akkor bizony meg van, ha törik, ha szakad.
4/6 anonim válasza:
Holnapután 4. napos leszel. 13 évesen nem hiszem, hogy 6-7 napig tartana a mensid. A tampont felejtsd el, szerintem 1 napot még kibírsz és simán kedden tudsz már fürdeni.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Amúgy 5 napig tart a mensim.
2016. júl. 9. 20:57
6/6 anonim válasza:
Vagy próbáld ki a tampont, kezdd a mini tamponnal, én is használtam már ennyi idősen, nem egy nagy ördöngösség megtanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!