Ha tampon használok gyorsabban "lezajlik" a menstruációm?
Figyelt kérdés
2015. jún. 7. 14:59
1/8 anonim válasza:
Semmi köze hozzá, ugyanaddig menstruálsz, mintha betétet használnál.
3/8 anonim válasza:
Nem, nincs semmi különbség. A menstruációs folyadék a méhből indul, először a hüvelybe jut, itt felszívja a tampon, ha azt használsz. Ha nem, akkor kicsöpög a hüvelyből a betétre. Nincs nagy különbség a kettő között, nem álldigál a hüvelyben a vér napokat, mielőtt kijönne.
4/8 anonim válasza:
Semmivel sem lesz gyorsabb, sem lassabb. gyógyszerrel lehet beállítani rendszeresre, de akkor sem tudod nyújtani, vagy rövidíteni, max eltolni egy hónapot, de nem hiszem, hogy ez egészséges lenne.
5/8 anonim válasza:
Negyedik:
Ez egyébként nem teljesen igaz. Nekem régen 7 napig tartott nagy fokú vérzéssel, most tablettát szedek, és 3 napig jön meg, de akkor is alig, szóval a tabletta jól beállítja.
6/8 anonim válasza:
4-es vagyok, pont erről beszéltem. Beáll egy bizonyos időre, van akinek ez 3 nap, van akinek ez 6 is lehet, nekem például 5. Ezért mondtam, hogy sem rövidebb, sem hosszabb nem lesz vele.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. jún. 9. 22:03
8/8 anonim válasza:
Nem, viszont, ha sokat mozogsz, gyorsabban kijön :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!