Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruacio roviditese?

Menstruacio roviditese?

Figyelt kérdés
Fogamzasgatlot szedek, hetfon kezdem, vasarnap fogy el, majd csutortokon jon meg. Hat ebben a honapban most szombaton megyunk nyaralni. Akkor pont meglenne. A gyogyszert mar vasarnap nem vettem be, elobb megjojjon (szombaton nem jutott meg eszemve eltolni) ma szerdan meg is jott, de igy meg szombaton elvileg meg lesz. Ha a kovetkezo levelet nem 7napra, hanem mondjuk 5nap szunet utan veszem be, nem roviditi le a verzest? 2eve szedem, eddig sosem toltam el, de most fontos lenne
2016. júl. 6. 22:03
 1/2 anonim ***** válasza:
A vérzést nem szokta lerövidíteni, sőt nekem kihúzta ha rövidítettem a szünetet. A legjobb ha nem hagysz szünetet amikor meglenne, hanem rögtön a következő levéllel folytatod, néha ilyenkor is előfordul pecsétlés amúgy!
2016. júl. 6. 22:09
 2/2 anonim ***** válasza:
Az én gyógyszerem papirján az van késleltetni lehet hogy ha mikor egy levél elfogy egy másik levélről szedem tovább az okker sárga 10 db- ot. Utána 7 nap szünet és utána rendesen szedni mint elötte. Én még nem csináltam ezt mivel pontosan tudom mikor jön meg ezért úgy szervezkedek. Lehet el kellett volna olvasni a papirt mert a rendszer telen szedés mellett nem biztos hogy hatni fog a tabi. Szerintem ostobaság amit tettél én legalábbis nem sexelnék a "szünet" alatt mert a gyógyszer akkor se használ minden esetbe mikor vki rendesen szedi. 23/l
2016. júl. 6. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!