Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Most akkor megjött vagy nem?

Most akkor megjött vagy nem?

Figyelt kérdés

Már megvolt 3-4x

És azt tudom hogy már megjött csak most azt nem tudom eldönteni hogy most megcan vagy sem? Mivel most van barna folyásom és vér is de a vér kicsi ...tudom hogy a barna folyás is vér .. De na? Akkor most mi van?

Az a baj hogy jövhét vasárnaptól lesz tábotom ottalvós.nem akarom hogy ott lwgyem meg.

Addig még can több mint egy hét addig ez lemegy mármint hogy fogok kb 1 hétig menstruálni és utána elmúlik...vagy hogy lehetne azt elérni hogy 1-2 napon belül jöjjön meg normálisan?

És most fogznj menni el otthonról kb..3-órára? Milyen betétet tegyek be?

Előre is köszönöm!!!

14/L

2016. júl. 6. 14:47
 1/9 A kérdező kommentje:
Bocsánat az írásom katasztrófális lett :(
2016. júl. 6. 14:49
 2/9 anonim ***** válasza:

Ha barna folyásod van, akkor megjött. :)

19L

2016. júl. 6. 15:16
 3/9 A kérdező kommentje:
Ez azzzz.:D soha nem örültwm ennyire..jee.nem táborban... Jessz
2016. júl. 6. 15:27
 4/9 anonim ***** válasza:
:D Reméljük, nem fog addig tartani. :D
2016. júl. 6. 16:36
 5/9 anonim ***** válasza:

Bocsânat, ez nagyon nagyon tèves!

A barna folyas NEM MENZESZ, hiaba vèr, akkor sem menzesz, progeszteronhiany, de mivel fiatal vagy inkabb a hormonjaid teszik.

Nekem progeszteronhianyom volt , elso nap (bocsanat a menzesz nulladik napjan) mindig barnaztam, dokim mondta h nem, a voros ver az a menzesz, szval amig barnazok az nulladik nap, amikor verzek akkor van az elso nap!

2016. júl. 6. 19:52
 6/9 anonim ***** válasza:
24N
2016. júl. 6. 19:52
 7/9 A kérdező kommentje:
Jó..de most nem tudom eldöntwni...meet folt vösös is mwg barna is ...mit tegyek hogy ne táborban jöjjön meg?
2016. júl. 6. 21:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Ne haragudj már, utolsó, de nekem a mensi mindig barna folyással kezdődik, utána erősödik fel vörösre. Tehát ez is menstruáció, csak annyira kevés az elején, hogy mire a hüvely bejáratához ér, keveredik a fehérfolyással, és így halványabb lesz.
2016. júl. 6. 21:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem haragszom. De progeszteron hianyra utal ha igy kezdodik a menzesz. Amikor a picit vartuk miert nem sikerul akkor kellett belatnom, hogy bizony igy van. Gyakori a prog.hiany es igazan egyszeruen orvosolhatò!:)
2016. júl. 6. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!