Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehetek -e terhes?

Lehetek -e terhes?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok és a partneremmel 6 napja voltunk együtt, az nap kétszer, de se előtte, se utána, és használtunk gumit ami nem szakadt ki, és akkor peteérésem se volt csak rá három napra, de kb három napja nagyon feszít a mellem és fel is van dagadva ami nekem a menstruáció előtt szokott lenni kb egy héttel viszont most addig még van több mint két hét (34 naponta szokott megjönni de még nem állt be rendesen) és a hasam is feszít
2016. júl. 6. 14:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha gumival csináltátok és se előtte se utána nem hatolt beléd gumi nélkül, akkor nincs semmi. Velem is előfordult régebben, hogy két héttel a menzesz előtt kezdődtek ezek a szurkálódások, nyilallgatások. Nem percre pontosan működnek ezek a dolgok.
2016. júl. 6. 14:38
 2/4 anonim válasza:
2 nap mulva vegyel clear blue terhessegi tesztet, ha terhes vagy ki irja hogy 1-2 hetes terhes vagy, vagy a masik valasztas varj meg 8 napot es vegyel egy olcsobb tesztet, ha halvany csik lesz rajta akkor terhes vagy! a mellfeszenges lehet stressz miatt is.
2016. júl. 6. 14:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha volt behatolás, lehet terhesség is. De ez minden egyes együttlétre igaz, az enyéimre is, pedig tablettát szedek. A nullánál nagyobb az esélye :) Viszont ha gumi nélkül nem hatolt beléd és nem ment beléd ondó, akkor elég valószerűtlennek tartom. A mellfeszülés sok dolog miatt lehet, pl. azért is, mert rástresszelsz a dologra.
2016. júl. 6. 14:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem eselytelen h terhes vagy.
2016. júl. 6. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!