Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehetek terhes? (Bővebben lent)

Lehetek terhes? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

A múlt héten érettségiztem, emiatt nagyon stresszes voltam, alig ettem valamit pár napig.

Múlt hét szombaton kellett volna naptár szerint hogy megöjjön, ez elcsúszott most hét keddre. A szokásoshoz képest kevésbé fájt a hasam, a vérzés is kisebb mint szokott. Tegnap (szerdán) is alig volt vérzés, ma reggel is csak nagyon pici volt. Elvégeztem egy terhességi tesztet, az negatív eredményt mutatott, de így is nagyon aggaszt, hogy netán terhes lehetek. Ha nem az lennék, akkor mi lehet a baj? Válaszokat, tanácsokat előre is köszönöm.

2016. jún. 23. 10:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Volt egyáltalán szexuális kapcsolatod azt ezt megelőző időben? Ha igen, védekeztél?
2016. jún. 23. 10:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha szexeltél védekezés nélkül igen, lehetsz terhes.
2016. jún. 23. 10:59
 3/7 A kérdező kommentje:
A hét végén igen, volt aktusom a párommal, de védekeztünk
2016. jún. 23. 11:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Akkor meg simán a stressz miatt.
2016. jún. 23. 11:03
 5/7 A kérdező kommentje:
Volt már korábban is stresszes (nem ennyire mint múlt héten) időszakom, akkor nem volt gond a vérzésemmel. Emiatt is aggódom, hogy mi állhat a dolog hátterében.
2016. jún. 23. 11:11
 6/7 anonim ***** válasza:

14nappal az után az aktus után mutat a teszt pozitívat leghamarabb amikor esetleg hiba történhetett. Illetve vannak már ezek a drágák amik pár naposat is kimutatnak de van hogy a hcg nem elég még hozzá. Mindig ellenőrzitek vízzel az óvszert hogy nem volt lyukas?

Pár nap csúszás vagy egy hét is belefér a természetes ciklusba, sőt akár az is ha egy elmarad. A stressz, a meleg nagyon befolyásolhatja, ha 2-3ciklusban szabálytalan és teljesen más mint szokott akkor érdemes dokihoz menni vele, hogy megnézze pl UH-val hogy mi lehet.

2016. jún. 23. 11:19
 7/7 A kérdező kommentje:

Rendben.

Köszönöm a válaszokat!

2016. jún. 23. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!