Mit mondjak a nőgyógyásznak, ha kerdez?
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy szerdán, vagyis holnap nőgyógyászhoz kell mennem, olyan vizsgálatra ahol szét kell tegyem a lábam.(csak rutinellenőrzés). Múlt héten voltam akkor csak kívülről nézte meg a méhem, valamint megkérdezte, hogy szűz vagyok-e. Persze az voltam akkor es azt mondtam, de ma lefekudtem valakivel es holnap mennem kell. Mit csinaljak ha megkerdi? Nem szeretnem elmondani senkinek se egyenlőre.
Hagyjátok már ezt az orvosi titoktartást! Kiskorú, így a szülőnek (gondviselőnek) joga van minden tájékoztatást megkapni, valamint kikérheti az orvosi dokumentációt is!
Ellenben van különbség 16 évet betöltött kiskorúnál: bárkit kizárhat a tájékoztatásból, ha kéri!
Voltam nogyogyasznal, es szulo nem mehet be veled! Kikuldik, becsukjak elotte az ajtot.
Minden normalis volt, az orvos egy szot se szolt, nem is kerdezett semmit, vett valadekot, ami borzasztoan fajt, de teljesen mas volt.
En gondoltam rakerdez, de nem tette. Minden rendben azota.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!