21 éves vagyok és vibrátort használok, de még nem voltam senkivel, a nőgyógyásznak mit mondjak?
"Nem voltam még férfivel"-de csak, ha kérdezi
az nem látszik számára, hogy vibrátorral dugtál, a szűzhártyád sporttól is átszakadhat, továbbá egyéni a mérete, megléte
A nőgyógyász bácsi,nénike teljes mértékben tisztában van ilyesmivel.Még egy halvány kuncogást se fog elnyomni te a Xik páciense vagy,aki után még jön egy rakás.
Sokkalta cifrább dolgok előfordulnak ám ott.
Én már olyan extrém oda nem illő dolgokat vettem ki egyes nemszervekből,amitől biztos sokan eldobnák az agyukat.
Sajnos előfordulhat elég durva beszólás is, itt is olvashatsz nem is egyet...
Mundenképpen keress női orvost első alkalommal, és természetesen mond azt hogy szűz vagy, hiszen az is vagy!
Orvosi értelemben csak az érdekes hogy nemi életet éltél e már, van e esélye a másiktól elkapni bármit...
Amúgy 23 éves kortól illik először elmenned ellenőrző szűrésre, vagy pedig a nemi élet megkezdése után kb 1 évvel.
Mi a probléma a menzeszeddel?
Nem rendszeres?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!