Fogamzásgátló melletti állandó vérezgetést mi okozhatja?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez nem egy szakszerű orvosi oldal, de külföldön tartózkodom még 2 hónapig, nem tudok elmenni ezügyben a nőgyógyászomhoz.
Tablettát kezdtem szedni, és tudom, hogy az első 3 hónapban normális a közti vérzés, de én már a 12. heti adagot szedem, és szinte minden nap vérzek egy kicsit. (Pontosan szedem, egy sem maradt ki)
Teljesen kétségbe vagyok esve. Abbahagyni nem akarom, mert ha ez tényleg normális, akkor megéri, de közben mégis nagyon kellemetlen, és aggaszt az egész.
Tapasztaltatok esetleg ilyet? Ha más tablettára váltok, attól elmúlik sztetek?
2016. júl. 4. 15:03
1/3 anonim válasza:
Azt jelzi hogy nem jó számodra. Amíg nem jutsz el dokihoz mindenképpen védekezz másképp mellé mert lehet az is hogy nem hat megfelelően!
Le kell cserélnie ilyenkor a dokinak.
2/3 anonim válasza:
Nem jo a tabletta hormon tartalma (alacsony neked) kovetkezonek irass fel magasabb hormontartalmut, csak akkor fog elmulni
3/3 anonim válasza:
Tablettat kell valtanod, ezt meg letenned mar holnaptol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!