Van még olyan akinek tabu a tampon?
Figyelt kérdés
Most 17 éves vagyok, és 14 és fél évesen jött meg, és mindig gyűlölöm hogy ezt át kell élnem, a legeslegjobban akkor mikor hónapokkal előtte már görcsölök hogy ne a nyaraláson legyen, volt hogy már elrontotta. Lehet hogy emiatt kell áttenni a nyaralás időpontját, és mint mondtam, nekem a tampon tabu.2016. jún. 30. 21:48
1/12 anonim válasza:
Miért tabu? Mert azt nem írtad le. Mondjuk nekem a betét a tabu. Rosszul vagyok tőle
3/12 anonim válasza:
Pontos a menstruációd, vagy csak saccolod, hogy pont meglesz?
Sok lehetőséged nincs.
Ha van rá mód, hogy áttegyétek, akkor tegyétek át más időpontra.
Ha nem tudjátok áttenni, akkor elmész használsz betétet, és nem mész a vízbe.
Ha mindenképp fürdenél, és az időpontot se lehet módosítani, akkor kénytelen leszel megbarátkozni a tamponnal.
4/12 anonim válasza:
Még sose használtam tampont, nem is vágyom rá, pedig 6 éve menstruálok. Úszni nem mentem amikor megvolt, amikor nyaralás alatt volt meg, akkor kint festettem a parton. Nem azt mondanám hogy tabu, biztos van olyan helyzet hogy betenném, de mindennapra nem használnám az biztos. 19l
5/12 anonim válasza:
Akinek tabu, az elmondja,hogy miért az? :)
6/12 anonim válasza:
Sosem használtam. Nem szimpatikus, egyrészt nem tartom egészségesnek, másrészt már a gondolata is kényelmetlenséggel tölt el. Ez egyszerűen ízlés kérdése.
7/12 anonim válasza:
Egyetértek 6os, de a sok tamponmániás meg lepontoz. Miért jó nektek ez? Nem titeket kényszerítünk betéthordásra, akkor miért gond basszus
8/12 A kérdező kommentje:
Lepontozasok sajnos mindenhol vannak. De ha valaki rosszul van a betettol, elfogadom. En a tampont nem bírom es neha nem értem hogy egyesek ezt hogy tudják, de mindegy ez nem fontos.
2016. júl. 1. 21:32
9/12 anonim válasza:
#7: engem amiatt pontoztak le, mert érdeklődtem, miért tabu a tampon, és leírtam, hogy a betét az. Nem kell itt izélni, hogy a betéteseket lepontozzák a tamponosok, mikor ugyan ez van visszafele is...
10/12 anonim válasza:
*nekem a betét az (kimaradt a 'nekem', bocsi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!