Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nektek hogyan tortént az első...

Nektek hogyan tortént az első menstruáció? Hány évesek voltatok? Fájt a hasatok?

Figyelt kérdés

2016. jún. 28. 18:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
15 voltam. Suliban volt és aznap még fellépésem is volt."Nagyon örültem". Szerencsére nem fájt.
2016. júl. 1. 11:52
 12/14 anonim válasza:

Szia! Nekem az elsőnél semmi, de tényleg semmi jele nem volt.. Igazából mikor elmentem wc-re akkor vettem észre hogy elszíneződött a fehérneműm.. A hasam egyátalán nem fájt de nyugi nem olyan rémisztő ez mint mondják az elsőnél nem valószínű hogy fájni fog a hasad. :-)

Amúgy nekem 14 éves koromban jött meg és lehet hogy fura de én már kicsir vártam mert mindenkinek megvolt már az osztályból ezért úgy éreztem baj van velem de ez nem volt igaz, csak későnérő típus vagyok.

2016. júl. 5. 08:25
 13/14 anonim ***** válasza:

Nekem 10 évesen jött meg iskolaba indulás előtt. Amikor wc re mentem akkor vettem észre és szóltam anyának. Néha kicsit fáj a hasam de ezen kìvül semmi gond.

12/L

2016. júl. 22. 19:02
 14/14 anonim válasza:
Nekem múlthéten csütörtökön jött meg az a másod unokatesóméknál nem számítottam rá.13/lány előtte egy nappal egy kicsit.
2016. júl. 25. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!