Nektek hogyan tortént az első menstruáció? Hány évesek voltatok? Fájt a hasatok?
Figyelt kérdés
2016. jún. 28. 18:39
1/14 anonim válasza:
12 voltam.
Igen fajt, de gyogyszerrel szamomra elviselheto.
2/14 anonim válasza:
12 és fél. Nem fájt. Egyszer hazajöttem edzésről és akkor vettem észre.
3/14 anonim válasza:
12 éves voltam, wc-n vettem észre. Nem fájt, s azóta sem.
4/14 anonim válasza:
Vendégségbe voltunk. 12 voltam. nem fájt, most 16 vagyok és még most se.
5/14 anonim válasza:
12. szülinapom előtt másfél hónappal. Elkezdett fájni a hasam, mikor hazaértem, akkor vettem észre.
6/14 anonim válasza:
13. Szulinapomon jott meg, raadasul taborban. Fajt de gyogyszerrel elviselheto volt.
7/14 anonim válasza:
Otthon, WC-n vettem észre, nem fájt a hasam.
10 éves voltam.
8/14 anonim válasza:
11-dik szulinapom elott 2 hónappal ! Nem fajt a hasam ! Es akkr vettem észre ! De azt hittem az nem az ! De Utana rajottem az mert amikor legközelebb megjött akkor omlott a ver ! Mai napig erős a verzesem
9/14 anonim válasza:
A 13. szülinapom előtt 10 nappal. Nagymamáméonál voltam. Nem görcsöl sűrűn csak másfél havonta
10/14 anonim válasza:
Nem 11. szülinapom után majdnem egy hónappal jött meg először. Azt hiszem, egy pici, furcsa fájdalmat éreztem. Vonaton utaztam éppen hazafele és ott vettem észre. De csak 1 napos volt, aztán 13. szülunapom előtt pont egy hónappal mamáméknál nyaraltam és akkor jött meg úgy tényleg. Akkor még csak pár napos volt, nem emlékszem, hogy fájt volna és nem is volt rendszeres. Hónapok kimaradtak. Viszont olyan 14-15 éves koromtól kezdve én már csak brutál erős fájdalomcsillapítókkal és nyugtatókkal bírom ki, annyira görcsölök. Általáb ehhez jön a hányás, hasmenés, migrén meg a legtöbbször el is ájulok. 5 napos szokott nekem lenni, abból az első kettő így telik, a harmadiknál már annyira nem vagyok szarul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!