Valaki tud erre válaszolni? Kicsit megrémíszt a dolog.
Kicsit hosszú lesz, de megpróbálom érthetően elmondani.Szovvaaal. Nekem elvileg hétfőn jött meg először
Hétfőn reggel egy minimális barna folyásom volt,de aznap már nem volt semmi.Kedden is ugyanez volt, aztán szerdán a barnás izé mellé egy nagyon kicsi vér is társult. Tegnap már csak vér volt, de nagyon kevés... A hasam nem fáj.. De nem értem, hogy a vér csak miért ilyen nagyon kevés? Reggel tegnap ugye ez volt, és utána egész nap volt vér, de mint mondtam nagyon kevés.. Azon gondolkodunk anyuval, hogy esetleg nem valami fertőzést szedtem össze valahol? Vagy ez már a mensi? Ma nem volt már semmi.. Éjszakánként sincs soha semmi... Ez most akk mi?
Előre is köszi a válaszokat.
14\L
Ha nem társul viszketéssel, fájdalommal akkor mensi lesz.
Nekem az első félév hasonló volt. 28 naponként gyenge barna folyás jelentkezett kb 5-6 napig.
Majd az egyik alkalommal ugyanígy kezdődött és a 2. vagy 3. napon megjött rendesen. Onnantól kezdve normális mennyiségben véreztem.
Eleinte normális a gyengécske vérzés, szóval ha nincs negatív tüneted akkor fölösleges a nődoki. Annak pedig örülj, hogy nem fáj a hasad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!