Megjött, es csomo "tunetem"jott elo. Valakinek voltak ugyanilyen gondjai?
(Bocsi a helyesírásért!!!)
Életemben először tegnap jött meg, de nem fáj a hasam... Persze nem is jön olyan sok vér, (jooo tudom még csak 2 napja sincs meg) dehat ez igy normalis? Epphogy van neha valami... A masik, hogy olyan szinten rossz a közérzetem hogy siman elmehetnek depresszios anriszocinak. Egesz nap ulok a szobamban.. Nem szeretek emberek kozott lenni tegnap ota... (Most mondhattok barmit,de tudom h hulye vagyok) (persze anyu megerti) Meg az hogy nem birom ha az ocsem nem hagyja abba a zajolast... Komolyan mondom ma mar ugy erzem h orokbe fogadtak,mert en nem ilyen vagyok...
Ezek nektek is voltak?
13/L
Drága gyerek!
Ez teljesen normális dolog!
Nekem még ennyi se volt az első menstruációs ciklusomnál!
Ha csak bár csepp jön, akkor ne a nagy; szárnyas és vastag egészségügyi betétet tedd be, ha nem a tisztasági. Persze ha otthon vagy. De ha nem akkor vigyél magaddal cserét is, meg vastagabb ha erősödne a vérzés.
Én az Alwayst ajánlom neked.
Nekem már 4 éve megvan. Ilyenkor van hogy depressziósak érzem magam és jobban felerősödik bennem a halálfélelem. Faj a lábam, a hasam.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!