Volt valakinek a gyermekénél ugyanilyen lassú súlygyarapodás?
Figyelt kérdés
Kislányommal 6 hónapos koráig nem volt semmi gond, akkor volt 7 kiló volt. 1 évesen 8,1 kg, 2 évesen 10,2.
Akinek ugyanilyen lassan hízott a gyermeke, elvitte kivizsgáltatni?
Kiderült mi a probléma?
2015. nov. 20. 21:28
1/12 anonim válasza:
Az, hogy mozog, :) Nincs semmi gond a gyerekkel, teljesen normális, hogy a mozgásfejlődés indulásával lassul a gyarapodás.
2/12 anonim válasza:
Mintha az én kislányomról írnál 😊. Pont ugyanigy volt Nála is. 6 hónaposan 7160 g, 1 évesen 8160 g, 2 évesen 9,64 kg volt. Most 5,5 éves lesz január elején, 108 cm és kb. 15,8 kg. Nem küldték kivizsgálásra, mert mindig hízott, csak keveseket és én is vékony vagyok.
3/12 anonim válasza:
A lányunk is így fejlődött. 6 hónaposan 6,8 kg, 1 évesen 8,2 kg, 2 évesen 10,5 kg volt. Nem vittük kivizsgálásra, mert benne volt a normál súlytartományban, erős, energikus, egészséges volt mindig. Most 3 éves múlt és 14 kiló. Egy átlagos 3 éves lány súlya pont ennyi.
4/12 anonim válasza:
2.vagyok, csak elküldtem véletlenül.
Mennyit eszik? Lánykám mindig is sokat evett, de közben állandóan mozgásban van.
Orvos mit mond? Beteges?
5/12 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondta a doktornőnk, hogy a percentilise 3-as, az pedig nem jó. Elkezdtünk egy kivizsgálást, ott is mindenki azt mondja, hogy nagyon picike, vékonyka, alultáplált kinézete van.
2015. nov. 20. 21:41
6/12 A kérdező kommentje:
Evése nagyon változó. Kevés és a még kevesebb között váltakozik.
Sokszor volt beteg, komoly problémái is voltak, kórházi kezelésre is szorult többször.
2015. nov. 20. 21:43
8/12 anonim válasza:
Az alapján amit írsz bizony nálatok kell a kivizsgálás. Az, hogy sovány, egy dolog, de ő beteges is.
9/12 A kérdező kommentje:
Eddig minden eredménye negatív, nem találtak semmit. Most tejfehérje allergia kivizsgálásra megyünk.
2015. nov. 20. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!