Fogyokurazom. Benne lehet a pakliban hogy ezert nem jon meg?
Figyelt kérdés
14 eves vagyok es fogyokurazom. Viszont mar 2honapja nem jott meg. De nem eheztetem magam! Azt hallottam hogy nekem meg nem is lehetne mert meg fiatal vagyok. Ez mennyire igaz?2016. jún. 22. 07:11
1/3 anonim válasza:
Milyen magas vagy, hány kg, mennyit mozogsz/sportolsz és mennyi kalóriát eszel naponta?
2/3 anonim válasza:
Rendszeres volt eddig a menstruációd mert ha nem akkor még normálisnak mondható hogy nem jöt meg?
3/3 A kérdező kommentje:
173 cm vagyok es 61 kg. A mensim mar az utobbi honapokban napra pontosan jott meg kiveve Majus es Juniusban. Bar majusban meg nem fogyokuraztam
2016. jún. 22. 12:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!