Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek? Nagyon elvagyok...

Mit tegyek? Nagyon elvagyok keseredve.

Figyelt kérdés

Már honapok ota nem vagyok a régi. Pontosabban 5honapja. (8 honapja szültem meg a kisfiam) Nos. Kezdődött a rettenetes hajhullással amit betudtam annak hogy szopizik a gyerek, aztán jött a hirtelen fogyás amit szintén a szoptatásra fogtam. Majd a menszeszem is borzalmas volt. Aztán jött hogy minden este rosszul voltam (hánytam). Elmentrm házi orvosomhoz aki elküldött vérvételre, nem-e pm tulmüködésem van. A TSH jo volt. Azt mondra 2hétig szedjek savlekötőt ha nem változik a helyzet menjek vissza. 1hétig semmi probléma nem volt. Aztán szombati napon este megint rosszul lettem hányta. A hányadékban véralvadékot láttam. Másnap reggelre sem volt a helyzet, irány az ügyelet. Ott megvizsgált a doki tovább küldött a sürgősségire. Ott csináltak vérvételt, EKG, hasi ultrahangot. Egy 2cm-es cisztát talaltak a bal petefészken, de azt mondták ez semmi. Kaptam beutalot endoszkopos vizsgálatra. 2nap mulva elis mentem, ahol szintén nem találtak semmit. A doki annyit mondott sok a gyomorsav és a vér is valoszinu az erölködéstöl volt. (Hiába mondtam hogy alvadt vér volt nem friss vér nem hallgattak meg) Visszamentem házi dokihoz a leletekkel. Adott egy beutalot perifériás hormon vizsgálatra. Ahol minden eredmény jo lett kivéve az ANTI-TPO 69,5 ref érték 0-34. Az orvosom azt mondta ez jo eredmény (!!!) Egyik ismerösömet kérdeztem rola azt mondta ez egyáltalán nem jo lehet hogy kezdödő hashimotos vagyok. Közben voltam nödokinál is ahol szintén nem talaltak semmit. DE felirt nekem egy fogamzásgátlot. (DEPO PROVERA 150MG INJEKCIO)

SZERINTETEK TÉNYLEG ROSSZ EZ AZ ANTI TPO ÉRTÉK ÉS HA IGEN AKKOR BEADATHATOM A FOGAMZÁSGÁTLOT?

Légyszives segitsetek.

21/nő

2016. jún. 20. 11:40
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Ha ne adj isten daganat lenne azt a vérvétel nem mutassa ki? Ndoszkopos viszgálaton szovettanra is vettek mintat
2016. jún. 20. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!