Sokaig nem jott meg, most meg állandóan vérzek, miert?
Február elején jott meg utoljára, aztan májusban. Voltam mar többször orvosnál, magankinikan, maganrendelesen, SZTK-ban is...csináltak rákszűrést, az rendben volt. Amikor megjött, es mar két hete borzasztó erősen vereztem, elmentem maganrendelesre. A doki megállapította amit mar korábban is tettek, hogy PCOS-em van, adott két gyógyszert, proverat es egy cseppet , ami összehuzza a mehszajat. Hatott is, am amint eltelt 4-5 nap, újból vérezni kezdtem, igaz minimálisan es pecsételően (barna színű).
Voltam hormonális vérvételen, meg nincs eredménye. Viszont eléggé aggódom, most megyünk külföldre nyaralni, es nagyon aggaszt a dolog. Azt mondtak, nagyon vastag a nyálkahártya es emiatt vérzek, de ez akkor sem normális es nem tetszik, hogy bárhova megyek orvoshoz es több 10ezer forintokat hagyok ott, nincs megoldás. Illetve van, csak amint rahagyom s gyógyszert, újból vérezni kezdek. Van valakinek hasonló tapasztalata? Vagy mi lesz ezután, amikor all el s vérzés? Kellene szednem megint fogamzasgatlot, amikor régebben szedtem, akkor sz helyrerakta a ciklusom, csak igy mikor kezdjem el szedni?! Es nyilván orvosi jóváhagyás nélkül sem szeretnem szedni :(
Szia! Köszönöm, hogy írtál! Szabó Kornelnal voltam maganrendelesen; az Sztk-van pedig Varga doktornal. Örülnek, ha küldenel esetleg privátban tekefonszamot, ha tudsz jo dokit! :)
Szabó Kornélt sokan ajánlottak es személyes tapasztalat alapján többen nagyon dicsérték, fórumokon is, de sajnos nem nagyon jon be...eléggé kapkod, siet a vizsgálattal, igaz nagyon kedves, de sajnos ez nem vezet megoldásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!