Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen fertőzésem lehet?...

Milyen fertőzésem lehet? Hüvelygombánál lehet csípés a pisinél?

Figyelt kérdés

Kb 2-3 napja kezdődött, viszketett a nemi szervem, majd elkezdett fájni, tegnap este pedig a szemérem ajkamon felfedeztem duzzanatokat, olyan pattanás szerűek de nem azok, több is van, fehér folyásom van. Ma mikor elmentem pisilni majdnem sírva fakadtam annyira fájt, nem is tudtam.

Nőgyógyász minél előbb kellene igaz? De ez kibírhatatlan, Canestennel kenem és az orvos nagynéném felíratott valami gólyókat ami erre jó. Segítsetek, mi lehet ez?

2010. ápr. 12. 15:46
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja és 13/L nem éltem még nemi életet.
2010. ápr. 12. 15:48
 2/4 anonim ***** válasza:
mindenképpen menj el nőgyógyászhoz
2010. ápr. 12. 15:53
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A húgyúti fertőzések 80%-át E. coli okozza, úgyhogy (statisztikai alapon) a Canesten, ami gombára jó, a te esetedben nem ér semmit...

De innen nem lehet semmit se biztosan állítani, menj orvoshoz.

2010. ápr. 12. 15:56
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
nem csak hüvelygomba lehet, a legtöbb nemi betegségnek a tünetei között van a csípés vizeletnél, ha nem élsz még nemi életet, lehet hogy csak felfáztál, fehérfolyás az normális. De a pattanás szerű duzzanatok miatt érdemes lenne nőgyógyászhoz fordulnod.
2010. ápr. 12. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!