"Foltos méh"? Ilyen létezik?
A barátnőmnek 2 hónapja kevesebb menstruációja jött, a múlt hónapban pedig csak 1-2 napig barna és csak egy csepp vér. Arra gondoltunk, hogy terhes, csináltunk tesztet 2szer, mindkettő negatív lett, utána elmentünk nőgyógyászhoz, aki azt mondta nem terhes, de a barátnőm elmondása szerint(én nem voltam bent vele a vizsgálat alatt) azt mondta neki az orvos, hogy valami pöttyök/foltok vannak a méhe peremén és hogy ilyen méhhel vannak akik csak évi 1-2 alkalommal menstruálnak, s hogy nehezebb a teherbeesés is.
Ő így mondta el nekem mikor kijött, kapott valami gyógyszert a fehér folyására és arra h már 2 hónapja nincs rendes menstruációja arra annyit mondott, hogy ne aggódjon, mert megjön majd. Valaki hallott már ilyenről? Légyszíves segítsetek. Lehet, hogy mégis terhes és az orvos nem látta? :o
Én 20 éves vagyok, Ő 17, nem szeretnénk gyereket!
Ezt a PCOS-t nem hinném, mert nem szőrösödik jobban, mint bárki más és nem is túlsúlyos.
A másik betegség sem valószínű ő még sokszor azt mondja, hogy neki nem is fáj amikor menstruál, s szex közben sem, egyedül a kutya pózt nem szereti, azt tudom h fáj neki de a többi nem :D
De ez csak az én véleményem. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!