Létezik, hogy ha használok dezodort foltos lesz a ruhám, de ha nem használok, akkor nem?
Létezhet ilyen, mert ha érzékeny vagy a dezodor valamelyik összetevőjére, akkor a szervezet próbálja magáról "ledobni", ezért több izzadságot termel. (pont ezért nem használok bolti deót)
Ez pont olyan, mintha belemegy valami a szemedbe, akkor hirtelen könnyezni kezdesz, mert a szem próbálja kidolgozni a nem oda való cuccot.
Igen, velem is ez VOLT! :D Meg több emberrel is beszélgettem már ilyenről, hogy használják a deot, de mintha nem is fújták volna magukra, sőt, mintha jobban izzadnának tőle.
Csak elfelejtik, hogy nem az izzadással van a baj, hanem a szagokkal. Amíg boltit használtam, mindig éreztem a nedvességet, meg egy idő után a szagomat is. Mióta magamnak csinálom a deót, sokkal kevésbé izzad a hónaljam, és soha nem vagyok büdös. Ha érdekel a recept, itt megtalálod (csak én nem kétféle vajat keverek bele, csak egyfélét):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!