Mellrák/daganat 17 évesen?
Figyelt kérdés
Van egy 3-4 éve nem gyógyuló seb a mellemen. Piros, néha viszket. Ha kene, köröm virággal vagy sudocremmel, időre elmúlik de mondjuk ha sokat vízben vagyok picit újra kipirosodik. Nem foglalkoztam eddig vele de olvastam hogy a mellrák jele lehet a kipirosodott, sebes bőr.. A sebes mellem kicsit nagyobb is, es sötétebb a bimbó színe. Hozzátenném enyhe ekcémám is van. A napokban a másik mellemen is láttam ilyen kipirosodást. Nagyon félek. Mennyire van esély egy komolyabb, előrehaladottabb rákra? Természetesen megyek orvoshoz is majd.2016. jún. 11. 12:49
1/9 anonim válasza:
Hat erre nemtud majd senki semmit mondani ami realis rad nezve/ a helyzetedre. Mindneki teste más. Mar elobb elkellett volna menned. Joval elobb, hogy ezt kivizsgálják. Nem ertem anyukadnak miert nem szoltal h menjetek.. kicsit felelőtlen a dolog.
2/9 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy ekcémám is van. Eddig azt hittem, csak az lehet, de mar leírtam...
2016. jún. 11. 13:15
3/9 anonim válasza:
Igen latom h mar leirtad. Az ekcemaval voltal orvosnal?
4/9 A kérdező kommentje:
Baba koromban. Kaptam rá krémet es ennyi, ez viszont attól a krémtől is visszajött idővel. De ilyen fiatalon van esély valami előrehaladottabb állapotra?
2016. jún. 11. 13:20
5/9 anonim válasza:
Râkra van barmikor esely. Mindegy mennyi idos vagy. De a raknak nincsenek egybol tunetei. Eleg sok ido kell ahhoz. Nem hinnem h rákod van , ahhoz kemeny csomo is tarsulna , amit Nem tudsz korbejarni az ujjaiddal. Tehat levan tapadva es sotet lila , de vegkepp nem mulik el kenőcsös kezelèsre. Menj el bőrgyogyaszhoz vele inkabb. Eloszor haziorvoshoz es ha ad beutalot nem kell hetekig varnod egy idopontra.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2016. jún. 11. 13:27
7/9 anonim válasza:
Szia! Nyugi, nem kell egyből mellrákra gyanakodni. Nekem is van ekcémám, és ugyanez volt a helyzet, de én csomót is találtam 17 évesen (kb tavaly ilyenkor). Mentem orvoshoz. Ultrahang, vékonytű biopszia, tavaly október végén pedig műtöttek. Egy ártalmatlan fibroadenóma nevű növekedésre hajlamos mirigydaganat volt, jóindulatú :). Úgyhogy menj dokihoz, és ne félj, még a csomó se biztos, hogy rákot jelent. Szerintem neked inkább bőrgyógyászati jellegű a gondod!
Majd írj, ha megtudsz valamit :).
18/L
8/9 anonim válasza:
Ekcéma, és gomba is lehet. Kellene megmutatnod minél előbb dokinak.
9/9 A kérdező kommentje:
Na voltam, csak egy durvább ekcéma. Köszönöm a válaszokat!
2016. jún. 13. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!