21 évesen melldaganat?
Figyelt kérdés
A mellfájdalom milyen betegségekre utalhat? Csak daganatra?
Az én koromban mennyi az esélye a mellráknak?
21/L
2015. okt. 7. 18:17
1/5 anonim válasza:
A fájdalom speciel pont nem a rák tünete. A rosszindulatú melldaganat nem szokott fájni, maximum csak nagyon késői stádiumban. 21 évesen amúgy sem jellemző.
2/5 anonim válasza:
Sajnos 21 évesen is lehet valakinek mellrákja, de mellfájdalmat nagyon egyszerű oknál fogva érezhetsz hormonális okok miatt, de akár az miatt is, ha elnyomta a melltartó, vagy mert mondjuk éppen meg vannak duzzadva benne a mirigyek, de lehet ciszta is.
Mindenképpen ajánlott orvost felkeresned, viszont egyáltalán nem kell a legrosszabbra gondolni!
3/5 anonim válasza:
Szinte 0%. Ha fáj. Akkor pláne nem az, mert a rák csak az utolsó fázisban fáj.
4/5 anonim válasza:
Ezt az "utolsó fázisban fáj" dolgot nem tudom, honnan veszitek :) Mi az, hogy utolsó fázis? :) Nekem pont hogy érzékeny volt, és rák, és 26 vagyok. De az esély valóban kisebb a korunkban. Kiderült már a fájdalom oka?
5/5 anonim válasza:
Jóindulatú daganat nagyon gyakori a fiatal nőknél manapság..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!