Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen mélyen van a méhszáj?...

Milyen mélyen van a méhszáj? Elképzelhető hogy az ujjammal ki tudom tapintani? Vagy ez baj? Vagy ez nem is az?

Figyelt kérdés
2016. jún. 11. 00:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A hüvely hossza átlag 8 cm, ebbe bedomborodik a méhszáj, úgyhogy simán ki tudod tapintani. Szerinted a nőgyógyász mégis mit csinál?:-)
2016. jún. 11. 01:08
 2/11 A kérdező kommentje:
és jellemzően hol helyezkedik el? én így inkább bal oldal tájt a hasfalamhoz közel érzem talán? akkor azt érzem?
2016. jún. 11. 01:11
 3/11 anonim ***** válasza:
2016. jún. 11. 01:14
 4/11 A kérdező kommentje:
meglepően hasznos cikk, köszönöm :) egyébként nőgyógyásznál még nem voltam.
2016. jún. 11. 01:29
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Es minek tapogatod? A nogyogyasz dolga nem a tied. Mit akarsz megallapitani? Menj el orvoshoz majd o steril kesztyuvel megnezi. Nem bacis kézzel. Hozzateszem HIABA mosod meg.. felelotlenseg magadnak felnyulkalni. Es tapogatozni
2016. jún. 11. 10:13
 6/11 anonim ***** válasza:
32%
Miért, uttsó, mit visz be az ujjával, megmosott kézzel, amit mondjuk a tamponnal nem?
2016. jún. 11. 11:07
 7/11 anonim ***** válasza:

Hat en egyre tobbet latok ilyen kerdeseket. Es a nogyogyaszomnak is neha elmeselem. Nagyon kirohogi az ilyeneket. Laikusként, megis mit tudnak vagy akarnak megallapitani? Akkor menjenek nogyogyasznak... lassan azok sem kellenek mert mar mindent otthon akarnak egyesek kezelni. KitapintanI stb... mostanaban mar huvelygombat es fertozest is diagnosztizaljak maguknak a nők.. aztan jon az have felrekezelik magukat.

Utolso

barmilyet!

2016. jún. 11. 11:58
 8/11 A kérdező kommentje:
olyan gyökerek némelyek :)) nem vizsgálgatom magamnak...hanem tampon felhelyezésekor észleltem bent "valamit" és kiváncsi lettem volna arra, hogy másnak is van ilyene, vagy ez valami rendellenesség. aki meg röhögni akar, álljon tovább, ilyen egyszerű :))
2016. jún. 11. 12:34
 9/11 anonim ***** válasza:
26%
En nem rohogok. Az orvosom tette. Meg egy baratnom aki nogyogyasznak tanul.. vagyis o inkabb butasagnak tartja mert teszik sokan azt amit te is. Mindegy az indok. Oke 1-2alkalom egye kutya kivancsi az ember. De vannak akik naponta tapizzâk...
2016. jún. 11. 12:38
 10/11 A kérdező kommentje:
én nem tapizok, hanem észleltem valamit, amiről nem tudom, hogy ott kéne-e legyen. várnék valami választ ennek kapcsán erre jönnek az ítélkezések.
2016. jún. 11. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!