Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Melyik tamponmárka a kedvencet...

Melyik tamponmárka a kedvencetek? Kicsit "ismeretlenebbekre" is kíváncsi vagyok.

Figyelt kérdés

Én Naturellát használok, nagyon meg vagyok vele elégedve, de sajnos kicsit drága. (Jó, azért ki tudom, fizetni.)

Nektek mi vált be?

2016. jún. 9. 14:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Én a dm-es saját márkását veszem. Az ob. szinvonalát elég jól megközelíti árban viszont jóval alatta van.
2016. jún. 9. 15:04
 2/7 anonim ***** válasza:

Én a Müller sajátmárkásat szeretem a legjobban! Ár-minőség legjobb arányban!

Emellett még használom a Facelle-t, Rossmann sajátmárkást.

2016. jún. 9. 16:28
 3/7 anonim ***** válasza:

Nemet kauflanos.

80darabos normal.:)

3€(900.-)

2016. jún. 9. 16:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Én idáig csak ob-t használtam, meg vagyok vele elégedve.
2016. jún. 9. 19:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Hasznaltam mar o.b-t, naturellat, jelenleg a coopos minit.Egyikkel sem volt kulonosebb bajom. Az o.b-val annyi, hogy nekem draga meg a nevet fizeted leginkabb. A naturellaval sem volt problema, viszont feltem a fertozestol, sokat olvastam h az illatositas miatt ilyen meg olyan fertozest kaptak. A coopos eddig tojeletesen mukodik nalam
2016. jún. 9. 23:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Obt es a naturellat probaltam eddig, es jol bevaltak
2016. jún. 10. 19:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Az OB-ra allergias vagyok, a Natuella es a Jessa valt be, utobbinak jobb az ara.
2016. jún. 14. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!