Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ebbol lehet problema, fertozes?

Ebbol lehet problema, fertozes?

Figyelt kérdés

Tegnap a parommal egyutt voltunk, de belekapott a makkjaba es verzett, de ezt csak kesobb vette eszre, igy belul en is veres lettem. Tettem fel tampont, felszivta, utana le is zuhanyoztunk, de nem celzottan kimostam magam, csak lezuhanyoztam. Kimosni most mostam ki magam, tamponnal szaladgalok, picit veres, bar nem tudom, hogy ez meg a parom vere, vagy engem is felsertett e.

Ebbol lehet valami egeszsegugyi problemam? Kicsit megijedtem ezektol a fertozodeses dolgoktol.. ebbol vermergezes, fertozes lehet? nem nagyon ertek ezekhez.. :/

18/L

2016. jún. 8. 21:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem lesz gond belole. csak ha AIDS fertozott pl... amugy semmi bajotok nem lesz.
2016. jún. 8. 22:09
 2/3 A kérdező kommentje:

rendszeresen jar veradasra, semmi ilyen jellegu problema,betegseg nincs szerencsere.

konkretan a fertozes veszelytol feltem. nagyon szepen koszonom a valaszodat! egesz nap ezen porogtem, vegre valaki megnyugtatott! :)

2016. jún. 8. 22:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Viszont ha nem menstruálsz vedd ki a tampont
2016. jún. 9. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!