Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Baj ha még mindig nem állt be...

Baj ha még mindig nem állt be a menzeszem?!

Figyelt kérdés
19 éves vagyok és még mindig nem állt be rendesen. Sőt inkább nagyon össze-vissza van. Van amikor ki is marad, és ha megjön is teljesen máskor mint előtte?! Ez baj vagy még elfogadható?!

2016. jún. 5. 22:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hány napos általában a ciklusod?
2016. jún. 5. 22:14
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ hány éve menstruálsz.

De szerintem ennyi idős korra már rendezettnek kellene lennie.

Menj el nőgyógyászhoz, gondolom nemiéletet is élsz már ennyi idősen, szóval érdemes lenne meglátogatnod.

2016. jún. 5. 22:16
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát olyan 3-4 napos, néha öt és kb 5 éve van meg és nem, nem élek nemi életet.
2016. jún. 5. 22:22
 4/7 anonim ***** válasza:
Lelkem, a ciklus nem 4-5 napos. A ciklus azt jelenti, hogy mennyi idő telik el két egymást követő menstruáció első napja között átlagosan. Ez általában 28-35 nap. Neked mennyi?
2016. jún. 5. 23:05
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát ez is teljesen változó. Van amikor 29-30, de van amikor 50 nap is eltelik. Ez is mindig változó.
2016. jún. 6. 13:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha ennyire változó, keress fel egy endokrinológust, mert ez nem normális.
2016. jún. 6. 16:04
 7/7 anonim válasza:
én 25 vagyok, és több nőgyógyásznál is jártam már hasonló problémával, de mindegyik azt mnodta, hogy ne aggódjak feleslegesen. (bár azóta is aggódom miatta). ráadásul elviselhetetlen fájdalom is társul hozzá.
2016. jún. 7. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!