Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Összesen 7 órán keresztül...

Összesen 7 órán keresztül menstruáltam. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Már másfél éve rendszeres a menstruációm, és általában 5-6 napig tart. Ma megjött reggel 9 óra fele, és délután 4-kor abbamaradt. Mi lehet a baj? Ez normális lehet? Attól nem lehet hogy ez csak a második alkalom hogy tampont használok?
2016. jún. 3. 22:12
 1/5 anonim ***** válasza:

De attól is lehet azzal másképpen ürül vagyis külsőleg nézve

Nekem elég hirtelen fejeződik be sőt

3dik napon nem kell mert barnázok úgy felszívja es egy napig betét aztan ujra tampon es utolsó nap ujra betét :)

2016. jún. 3. 22:24
 2/5 mazda5 válasza:
Nem normális, de simán előfordul sajnos. Lehet, hogy holnap megint megindul. De ha nem, van ilyen, stressz, változások miatt akár ki is maradhat vagy hamarabb megjöhet. Ha esedékes, beszélj erről a nőgyógyászoddal. Terhestesztet azért nézz, ha a dolog képben van..
2016. jún. 3. 22:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Teljesen leállt? Nekem van hogy éjszaka intenzív napokon is csak pár csepp jön, néha kicsit belassul a menszesz
2016. jún. 4. 06:06
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek :)
2016. jún. 4. 08:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Van, hogy ilyen szakaszosan jön, főleg fiatalon. A tampon is egyes nőknél "ledugózza", visszafojtja.
2016. jún. 4. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!