Ez mitől van hogy tegnap enyhén menstruáltam pontosan időben jött meg de nagyon enyhén és másnap ma meg már nem jön vér?
Lehetek terhes? A párommal nem védekeztünk csak megszakítással de tényleg nem ment belém..
január 23-25 között csináltuk elég sokat.
mármint teszt. Holnap veszek..
ez gyanus hogy alhasi szúrásom volt de most nem érzek semmit semmi görcsölést a hasamba.csak felvagyok puffadva
A pufadasra :kapor,kömeny vagy anis tea mert emesztessel kapcsolatos utana lehet enni rizses ételt:hust,zsirt kerüljük.
Melegfürdö es kamila teaval felmosni akar a gyogyszertarbol kerni hüvelykupot ők tudjak,hogy mit.
A pufadasra :kapor,kömeny vagy anis tea mert emesztessel kapcsolatos utana lehet enni rizses ételt:hust,zsirt kerüljük.
Melegfürdö es kamila teaval felmosni akar a gyogyszertarbol kerni hüvelykupot ők tudjak,hogy mit es text.
most megint vérzés van úgyhogy tuti nem vagyok terhes..
de igen amúgy mesni előtt mindig felpuffadok.tökre azt hittem lesz baba
:(
tokre azt hitted?
aki ilyen felelotlenul el nemi eletet, az meg maga is gyerek
mielobb konzultalj orvossal, ultrahangos vizsgalat lesz szukseges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!