Tampon téma? Szerintetek melyik jobb a tampon vagy a betét? A tampon mennyire biztosnságos? Ha nem bírom kiszedni akkor mit csináljak? Melyik a megfelelő méret az első tamponhasználatra?
Utolsó, Kedves EÜ-s:
Magyarul: az pedig teljesen egészséges, ha órákat ücsörgünk a vérben. Az egy icipicit sem fertőzésveszélyes.
Mellesleg ha hüvelyben van a tampon, akkor nem lehet fertőzés.. Erre nem gondoltál? Mert mondjuk egyesek nem mocskos kézzel nyúlnak magukba...
Én maradok a tamponnál. Nőgyógyászom szerint is jobb, mint a vérben ücsörögni...
Kedves 20.36-os!
A tampon, mivel a hüvelyben van közvetlenül a méhszáj előtt fekszik. A hüvely alapjáraton tele van bacival, nem kell hozzá mocskos kéz, hogy felvigyed. A pangó vér meg ott a nyitott méhszájad előtt a bacikkal együtt.
A betét jóval messzebb van a nyitott méhszájtól. Mindemellett ezt is gyakran kell cserélni.
Az éjszakai 7-8 óra alvás elég idő mind a baciknak, mind a pangó vérnek, hogy felmarjon.
Azt csinálsz persze amit akarsz, a te döntésed, a te tested.
Szóval, most ahogy elolvastam a hozzászólásod, simán lehetne bármit elkapni. Elvégre bárhogy feljutnak 1-2 centit a bacik :) Ez elég nevetséges.
A hüvelyben nincsenek káros bacik. Azért vannak ott, mert kellenek a hüvelyflórához. :))
Reggel le kell fürödni és kész. Persze valakinek az egészség egyáltalán nem tartozik a fontos dolgok közé, legalábbis addig, amíg van.
Én nem tartom undorítónak a saját menstruációmat. Örülök, hogy van, jelzi, hogy egészséges vagyok és jelzi, hogy termékeny vagyok.
Nem győzködnék arról sem senkit, hogy miért válhat fertőzések melegágyává a több óráig benn lévő tampon, legyen az mindenki saját felelőssége. Az viszont nagyon dühít, hogy tudatlanul osztogat valaki olyan tanácsot, mely a másik embernek kárt okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!