Tampon téma? Szerintetek melyik jobb a tampon vagy a betét? A tampon mennyire biztosnságos? Ha nem bírom kiszedni akkor mit csináljak? Melyik a megfelelő méret az első tamponhasználatra?
14éves korom óta tampont használok. Ob proconfort mini<---ezzel kezd, nagyon biztonságos és kényelmes.Éjszakára persze a betét a nyerő :) de ne aggodj kifogod tudni szedni sokan félnek tőle de az Ob nagyon biztonságos. Majd ha pedig már átestél az első sexen akkor tapasztalni fogod a hogy a mini nem lesz elég hanem használj normált. :)
Sok sikert ;)
Énis használok éjszakára tampont.Sokkal jobb mint a betét mert az csak a nagyibugyival nem csúszik el,nekem meg az nem jön be.
Teljesen biztonságos a tampon.Mielött felteszed mindig meg kell húzni kicsit a cérnát igy ellenörzöd hogy benne van e rendesen.Mindig ki tudod szedni ettöl ne félj.Meg olvasd el a tájékoztatót azon minden rajta van.Szerintem nyugodtan használd sokkal kényelmesebb és egyszerübb
mint a betét.
17/L
Kedves éjszakai tamponosok,
Talán egy nőgyógyász véleményét is kérjétek ki mielőtt butaságokat javasoltok! Az, hogy a tájékoztatóban mi van leírva, egy dolog. A kórélettani folyamatok megint mások!
A tampont gyártó cégnek az az érdeke, hogy minél többet eladjon belőle.
A tampon, ha több órán át bent van, amellett, hogy a kórokozók melegágya lesz, mást is okozhat! A tampon tetején pangó vér felmarhatja a méhszájat és méhszájseb alakulhat ki tőle.
Tényleg jobb lenne, ha orvossal is konzultálnátok mielőtt olyan tanácsot adtok, ami más ember egészségét veszélyezteti.
Egyébként egészségügyis vagyok a teljesség kedvéért.
A betét nem igénytelenség, hanem egy természetes folyamatnak a természetes velejárója. Mindenkinek kellemetlen, ha elázik, nekem még egyik pasim sem reklamált érte, ha ilyen előfordult.
Inkább ezer elázás, mint egy fertőzés, vagy egy méhszájseb, amit operálni kell.
A tampon alkalmi használatra van, bármi is legyen ráírva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!