'7 éves lánynak korai a fogamzásgátló tabletta?
-Általában heti egy vagy két alkalommal nyílik lehetőség szeretkezni párjával
-Egyikük se szereti a gumit
-A megszakítás felelőtlenség
-És nem akarja tönkretenni a hormonháztartását.
Ha rendszeres beállt ciklusa van akkor meg lehet próbálni. Már kis adag hormont tartalmaznak a legújabb tabletták. Előtte labor azért kellene / májfunkciók /.
De jó a hüvelygyűrű is / Nuvaring /, ezzel nincs annyi cécó / pl. elfelejti ugyanabban az időpontban bevenni, hasmenés stb/. Meg kell tanulni felhelyezni, kis mennyiségben tartalmaz hormont, viszont nem olcsó.
Itt olvashatsz róla:
Köszönöm.
Még nem állt be 29-31 napos ciklusaim vannak, de most volt, hogy 12 napot késett.
Nekem 18 évesen írtak fel előtte is akartunk de doki nem ajánlotta es megvárjuk a szülinapom
Pedig addigra mar beállt ,orvostól is függ
Van amelyik szulo nelkul nem hajlandó kiírni ha nincs kulonosebb indok
Pl túl erős gorcsok stb
Meg lehet próbálni, én 16évesen kezdtem, de a gumit azért meg kell szokni mert még a gyógyszer mellett is szükség lehet rá (az első hónapban mindenképpen), ha bármi más van (hányás-hasmenés, antibiotikum) minimum egy hétig (antibiotikumnál a kúra és utána még egy hétig kell más mechanikus!!! védelem).
Hüvelygyűrű tényleg nagyon jó mert arra nem hat a hányás hasmenés de cserébe drága (a 3 havi 12ezer)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!