Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mikor érdemes fogyasztani a...

Mikor érdemes fogyasztani a Cickafark teát?

Figyelt kérdés
Ajánlották hogy ez a tea segíti a peteérést,és most ki szeretném próbálni hogy kell , milyen időközönként érdemesebb?
2016. jún. 1. 09:59
 1/9 anonim ***** válasza:
Menzesz elejétől amíg ujra megjön , kivéve az ovulacio napjait 2-3 nap
2016. jún. 1. 10:09
 2/9 anonim ***** válasza:

Én nem ajánlom, csak ha valóban szakember ajánlja és mondja el a használatát, mennyiségét, gyakoriságát.

Cisztásodást okozhat.

Csak úgy nem szabad használni. Ha eleve olyan problémád van, ami ösztrogén többlettel jár, akkor ez csak rontani fog a problémádon.

Márpedig, ha nincs peteérésed, akkor pont az lehet a gond, hogy túl sok az ösztrogén a progeszteronhoz képest.

2016. jún. 1. 10:24
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
2# en pont ciszta ellen iszom :)
2016. jún. 1. 10:32
 4/9 anonim ***** válasza:

3: Az ciki :)

Gondolom, nem orvos javasolta és nem is tudod, hogy hogyan állnak a hormonjaid.

2016. jún. 1. 10:33
 5/9 anonim ***** válasza:
5%

Az a ciki , hogy ilyet feltételezel egy felnőtt nőről !:)

Ismerem a testem , tudom hogy áll alá hormonjaim, mivel endometriozissal kezeltek ezért orvoshoz járok 2 havonta

Meg soha nem okozott gondot a tea nyugodtan ihatom , nem szólt érte , mielőtt elkezdtem említettem , rám bízta , nincs gond

Ciki , hogy faj neked az, hogy ma amit alkalmaz es jo neki az ,ami neked nem az vagy nem gondolsz annak

;)

2016. jún. 1. 12:43
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Állnak*
2016. jún. 1. 12:43
 7/9 anonim ***** válasza:
5: Hiába vagy felnőtt. Felelőtlen vagy. Endometriózis pont ösztrogén többlettel jár és így nagyon rossz hatása lehet nálad a teának.
2016. jún. 1. 12:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Pl. Ösztrogéntöbblet miatti mióma esetén sem szabad inni, csak ülőfürdőként alkalmazni.
2016. jún. 1. 13:41
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem vagyok felelőtlen ne te döntsd mar el helyettem ha lehet ... Mivel mar műtét után vagyok ezért szabad ujra mind a kettőt ülő fürdőt es teát is , ha en felelőtlen vagyok akkor te okoskodó ?!
2016. jún. 1. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!