Nagyon erősen vérzek, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Vasárnap jött meg a menstruációm, ami most szokatlanul erős. Napok óta szédülök és rosszul vagyok, valamint egész napos görcseim vannak. Mielőtt elkezdtem gyógyszert szedni sűrűn voltak ilyen problémáim, de két éve gyógyszert szedek és azóta elmúltak a tünetek. Csütörtökön fogom bevenni az első gyógyszert, de már nem bírom ezt :(2016. máj. 31. 11:27
1/2 anonim válasza:
Tegyél fel egy tampont, így nem érzékeled annyira soknak a vért. Igyál sokat, valamint vehetsz be fájdalomcsillapítót, ha nagyon görcsöl.
2/2 anonim válasza:
Van hogy megszűnik a gyógyszer ezen jótékony hatása főleg ha előtte volt ilyen gondod vagy így jelez hogy már nem jó. Nem tudom miért nekem is volt ilyen gyógyszer mellett, ekkor derült ki hogy pajzsmirigy gondom van, egyből lecserélték a gyógyszeremet... :\ Az okoz vérzésgondokat amúgy. Egy vérképet nézess majd TSH-val!
Viszont lehet most vastagabb lehet a méhnyálkahártya. Hívd fel a dokit hogy ez mennyire normális?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!