Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Holnap mennénk az osztályal...

Holnap mennénk az osztályal fürdőbe de nekem ma van 3-4 napja meg a menstruáció, hogyan tudnám lecsillapítani a vérzést? Nem vérzek erősen, tampont nem használok

Figyelt kérdés

2016. jan. 2. 19:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Próbáld meg a mini tampont.
2016. jan. 2. 19:45
 2/5 anonim ***** válasza:
én se értem mi oka a tamponnak. 1x ki lehet bírni. minitől semmi bajod nem lesz.:) csak nyilván cseréld sűrűn ,nehogy fertőzés legyen
2016. jan. 2. 19:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Mindenképpen használj tampont, vagy ezt most hagyd ki, különben fertőzés lesz a vége.
2016. jan. 2. 19:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Vagy tamponozol, vagy kihagyod.
2016. jan. 2. 20:12
 5/5 anonim válasza:
50%
Szia, természetes gyógymódnak a mensturáció előrehozására és gyorsabb lefolyására a cickafarkfű teát szokták mondani. (Ha szerencséd van, van otthon, mert jó alhasi fájdalmakra is.) Én azt ajánlom, próbálkozz meg vele, hátha holnapra két-három bögre teától elmúlik a vérzésed, hiszen már nem az első napokban tartasz. Ha nem jön be, akkor tampon, ahogy előttem is mondták.
2016. jan. 3. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!