Miért nem jött még meg a menstruálcióm?
Figyelt kérdés
14/L vagyok nemsokára 15 leszek és még nem menstruálok! A suliba piszkáltak e miatt a lányok így Októberbe azt mondtam nekik hogy megjött+ irattam mostoha anyámmal felmentést és a felmentést megirattam novemberben is és decemberben is! Csak mit fognak mondani ha megtudják, hogy csak mondtam hogy megvan? Hasonló helyzete volt már valakinek? Nektek mikor jött meg először? Kérlek privibe is írjatok de csak lányok köszi!!2016. jan. 2. 17:15
1/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem baj az, hogy nem menstruálsz, teljesen normális. 16-17 éves korodig oké, ha nem jön meg, utána kell orvoshoz fordulni majd, mert az probléma lehet!
Szomorú, hogy manapság ilyen dolog miatt megy a cikizés az iskolában... Nem kell ilyen dolgokról beszélgetned velük, semmi közük hozzá, menstruálsz-e vagy sem! És attól, hogy menstruálsz, még nem biztos, hogy annyira rosszul vagy minden hónapban, hogy emiatt felmentést kelljen írni, szóval egyáltalán nem baj, ha nem íratsz felmentést emiatt hazugságból minden egyes hónapban. Ha a lányok nem tépik le rólad erőszakkal a bugyit, nem fog kiderülni, hogy hazudtál.
3/6 anonim válasza:
Hogy füg ösze a mansi miki a felmentéssel?
4/6 anonim válasza:
Nem baj ha nincs meg. Ha 16 éves korodig nem jön meg akkor menj orvoshoz. Nem ciki ha még nem jött meg. Nekem 11 éves korom legvégén jött meg.
5/6 anonim válasza:
17 éves korig teljesen normális, bármikor is jön meg, sőt van orvos aki 18ig normálisnak tartja.
6/6 anonim válasza:
Ne foglalkozz velük ha olyanal vagánykodnak hogy vér folyik a pic.sájukból mi osztályukba az cikinek érzi ha a barátnöje menstruál de akor sem cikizük sekit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!