Rossmannos tamponról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
2016. máj. 30. 17:16
1/5 anonim válasza:
Hogy nem az igazi, és maradok az o.b-nál akkor is, ha drága.
2/5 anonim válasza:
Én azt használom már évek óta (minden méretet próbáltam) és nem éreztem különbséget a többihez képest (kisebbet a Mülleres saját márkásból veszem). Erősebb napokon úgyis használok mellé tisztaságit, minden márkánál volt cseppezés amikor megtelt és nem tudtam azonnal elmnni wc-re, így maradtam ennél. A tisztasági betétek nem váltak be tőlük: nem ragadnak a fehérneműhöz...
3/5 A kérdező kommentje:
Mit értesz az alatt, hogy nem az igazi? Nekem nyaralásra kellene, elég tiszta tengerrészre megyünk, a vízbe mindenképpen megyek
2016. máj. 30. 17:37
4/5 anonim válasza:
Wn nem veszek észre semmi különbséget a tamponok közt. Épp ami a közelben van bolt, ott vásárolok. Ha az 100 forintos jellegű, akkor is. Betétek közt annál inkább van különbség.
5/5 anonim válasza:
nekem bejött, bár kicsit nagy (erről nem a rossmann tehet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!