Vonat wc-én nagyobb eséllyel kaphatok fertőzést?
Figyelt kérdés
Vonattal vagyok bejárós. Elmentem vécére és rá is ültem. Lehet le kellett volna terítenem, vagy inkább nem ráülnöm, de már mindegy. Nem volt az a hű de tiszta.
Bocsi ha rossz a kérdés, de nem akarom a barátomat ilyenről faggatni.
21L
2016. máj. 30. 08:57
1/6 anonim válasza:
Hát nem az igényességről híres, de nem fog a combodon keresztül felmászni, de én a helyedben suliba beérve fürödtem volna
2/6 anonim válasza:
fujj...
persze, hogy el lehet kapni fertőzéseket, többek között gombát...
3/6 anonim válasza:
Bocs, de egy 21 éves lány, már azt tudhatná, hogy idegen WC-re soha ne üljön rá !!!!
4/6 anonim válasza:
Semmi életveszélyeset nem fogsz összeszedni, jó eséllyel semmit. Bár elég gusztustalan.
5/6 anonim válasza:
Remélhetőleg nem lesz semmi baj, de máskor soha ne ülj idegen WC-re csak úgy letakarás nélkül!
6/6 anonim válasza:
Igen nagyon is
En mindig két réteg WC papírt teszek mindenhova
Meg akkor is ha másoknál vagyok vendégségben mert könnyen el kapok mindent :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!