Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kínos kérdés, jó lenne a...

Kínos kérdés, jó lenne a segítség. Elore is koszonom. (? )

Figyelt kérdés

Szoval az a helyzet, hogy van egy gombás fertőzésem, még régebbről matadt vissza, sajnos kiujult ujra és a barátnőm is elkalta. En vagyok a fiu. Voltam orvosnál, és írtak fel krémet, eddig jó is lenne, csak hát a barátnőm is eljalta tőlem ezt, nem tudom, hogy akkor most ezt a krémet neki is kell használnia vagy sem.

Ő egyéb okok miatt nem fud nőgyogyászhoz menni...ne kerdezzetek az okot...nem konnyu a helyzet....

Valaki volt mar ilyen helyzetben? Priviben leirom a reszleteket is ha kell...a valaszokat elore is koszonom.

2016. máj. 27. 17:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Valószínűleg kevés a krém és kellene belsőleg gombaölő tabletta is(a lánynak meg kúp).

Nekem is már többször volt gombás fertőzésem és szerintem nálam is visszamard, ami időnként fellángol. Most nemi beteg gondozóba járok, mert a nőgyógyász már kevés és ott jobb a laboratóriumi háttér is ezen fertőzések kezelésére.

Én azt javaslom, hogy mind a ketten menjek el egy ilyen helyre és kezeljenek ki mind a kettőtöket és addig ne szexeljetek amíg gyógyultak nem vagytok.

2016. máj. 27. 17:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha nem tud nőgyógyászhoz menni, ne is álmodjon arról, hogy meggyógyul, ugyanis a patikában vény nélkül kapható dolgok semmit nem érnek. Tapasztalat, 2 éve van gombám sajnos.
2016. máj. 27. 17:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha a barátnőd nem tud elmenni nőgyógyászhoz, vegyen hüvelygomba kezelésére alkalmas kúpot vagy hüvelytablettát+krémet (kívülről is be kell kenni az érintett területet.) Van kombi formában is (pl. Canesten kombi). Menstruáció alatt nem használható! A gumióvszer hatékonyságát csökkenti a krém (a tied is valszeg), a kezelés alatt ne szexeljetek.

Ha nem múlik el, akkor viszont tényleg el kell mennie orvoshoz. Amíg a te fertőzésed nem múlik el teljesen, addig bármikor elkaphatja tőled, ezt tudnotok kell.

2016. máj. 27. 17:31
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát pedig ez nőgyógyászos kör, lehet patikában vény nélküli cuccokat kapni de nem biztos hogy hatnak, nekem anno a doki felírt 2 féle tablettát, 2 féle kúpot meg hüvelyflóra helyreállítót, barátomnak meg 2 féle tablettát és krémet, hát macerás volt ezt a sok s**rt szedni de 1 éve volt kb fertőzésem ,a gombával azóta se láttuk egymást.

Bocsi hogy mégis megkérdezem de miért nem egy nőgyógyászhoz? Pénz, szülők, fél? Csak azért kérdezem mert biztos megoldható a dolog.

2016. máj. 27. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!