Masnak is volt hasonlo fajdalma?
Figyelt kérdés
Tartos parkapcsolatban elek evek ota. Ket hetes kihagyas utan (ido hianya), lefekudtem a parommal, azelott mielott megjott. Nos az aktus utan, miutan elelveztem elkezdett olyan fajdalmam lenni, mintha felfaztam volna. Valakinek volt hasonlo? Ennek ket napja, holnap megyek dokihoz, de kell e aggodnom?2016. máj. 26. 23:59
1/3 Barack20 válasza:
Mindenképpen javasolt egy nőgyógyász felkeresése,és időpont kérése.Ez nálam is gyakoru volt,de hamar elmúlt.:)
2/3 anonim válasza:
Minden nő êl előfordul az egészségesebbeknèl is :) nálam is van ilyen néha mai napig is
3/3 anonim válasza:
Elképzelhető, hogy hólyaghurut. Urológushoz kell menni, ő ultrahanggal hamar meg fogja mondani mi az. Ha kapsz antibiotikumot, utána ne felejts el nőgyógyászhoz is elmenni (az antibiotikum miatti gombásodás miatt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!