Csomó a mellben, mit gondoltok?
Ha fáj és már régóta ott van és nem változott, akkor ciszta lehet nagy valószínűséggel. Az orvost viszont nem minősítem, mivel nem lát át a legjobb nőgyógyász sem az ember bőrén, ildomos lett volna elküldeni uh-ra. Feltételezem fiatal vagy, de a rák nem válogat korosztályban. Neked még nem kell mammográfiára menned, de egy ultrahangot mindenképp harcolj ki. Addig keresgél orvost, míg valamelyik el nem küld uh-ra. Van egy ismerősöm aki 40 körüli, mint én, és minden évben kihisztizi magának a vizsgálatot mióta cisztái vannak, szóval biztos, hogy lehetséges. Nekem is vannak, az orvosom mammográfiára akart küldeni, de én kértem, hogy ne arra küldjön, mert az nekem iszonyúan fáj, így uh-ra küldött. Az uh-s nő morcogott kicsit vizsgálódás közben, hogy miért oda küldtek, de én nem szóltam semmit.
Szóval van az az orvos akivel lehet alkudozni, addig keress, míg nem találsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!