Ez már menstruáció?
Figyelt kérdés
Eddig csak fehérfolyásom volt (ma is) és azzal egyutt volt egy nagyon picike pirosas csik.... szerintetek ez már az? (maga a szine a csiknak elegge piros..) És ha az, akkor mibol tudom meg pontosan? akkor ma is fog még jönni?2016. máj. 26. 16:12
11/19 anonim válasza:
Ja Es nem lesz olyan szörnyű
Főleg ha nem vagy hasfajos típus ! Amugy meg hozza lehet szokni !
12/19 A kérdező kommentje:
Nekem igazából nem fájt, amikor ma megjött, remélem, ezután sem fog...
2016. máj. 26. 17:55
14/19 A kérdező kommentje:
Semmi sincsen :) bár egy kis folyás volt.. (de nem véres)
2016. máj. 26. 19:17
15/19 anonim válasza:
akkor ettol a naptol szamolsz 28-30 napot es akkor megjohet megint...de azert egy tisztasagit mindig tegyel be, lehet h csak par orara allt le
16/19 A kérdező kommentje:
Ma sem volt semmi, kezdek arra gyanakodni, hogy csak egy darab szakadt le (multkor is volt már nekem ilyen) és az volt véres
2016. máj. 27. 19:54
17/19 anonim válasza:
Szokott olyan is lenni ! Nekem is elsőnek 1 napig volt meg aztán 3 hónapig nem volt semmi ! Szoval nem biztos hogy csak egy darabka szakadt le
19/19 A kérdező kommentje:
Ma volt az, hogy fájt a hasam, és más állagú folyás jött. Ilyen ragadós, nyúlós...
2016. máj. 29. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!