igen! tegyel be egy eu betetet, ha tobb jonne! gratulalok! mostmar te is a szenvedo nok koze tartozol! :))
2016. máj. 26. 16:16
2/19 A kérdező kommentje:
:D Azért majd meg irok, hogy mi lett :D mondjuk 2 ora mulva... mrt szerintem akkor jönnie kene meg nem?
Igen ez mar az ! Legyen nálad mindig betét vagy tisztasági betét a gyenge napokra !
Hány eves vagy?
Amugy anyukadnak is mond el ! Es ő többet segíthet !
2016. máj. 26. 16:22
4/19 A kérdező kommentje:
13 vagyok :) és egyébként ezen már sokat gondolkodtam, és valahogy anyukámmal nem olyan a viszonyunk, hogy ezt elmondtjam.. persze tudom, hogy el kell mondanom, és SZERETEM! (félreértés ne essék) de valahogy.. nem is tudom... tippek? :/
5/19 A kérdező kommentje:
de ha ez tényleg menstruácio, akkor ma még jönni fog több igaz?
6/19 DoggyBlanka válasza:
Igen fog több is jönni, nekem is ez az elsö menstruációm pedig csak 11 és fél vagyok :D, tegyél be betétet és cseréld ki minden este. 4-7 napig fog tartani és minden hónapban 2 nappal hamarabb fog jönni mint az elözö. :)
Néha a hasad is fájni fog de én túl éltem :DD Ne aggodj, ha nem akarod elmondani az anyukádnak akkor csak kérdezz engem! Én megkérdeztem az én anyukámat és ö sokat segített!! Sok sikert, és remélem segítettem!!!
2016. máj. 26. 16:36
7/19 A kérdező kommentje:
igen sokat segitettel köszi! te hogyan mondtad el?
8/19 DoggyBlanka válasza:
Úgy hogy oda mentem és azt mondtam, hogy ilyen piros pöttyös a bugyim és akkor adott egy betétet :) Egy kicsit gáz volt de én is gondolkoztam azon hogy ne mongyam el csak ha rá kérdez de jó hogy elmondtam! Ja igen, és az elsö menstuácíó nem feltétlenü 4-7 nam lehet 2 vagy 1 nappal hosszabb is (most jöttem rá :) )
2016. máj. 26. 16:50
Első vagyok. Én simán mondtam neki, mert a fürdőszoba melletti gardróbban volt, kikiabáltam neki, hogy 'Anya, adj egy betétet!' És ő adott... és utána mutatta hogy hogyan kell ciklust számolni, elmentünk együtt betétet venni, ajánlom a Rossmant erre a célra, ezer féle betétet találsz, ajánlom hogy vegyél betéttartó dobozt is! Anyudnak mondd el, hidd el, örülni fog! Ha később tudja meg, nagyon szomorú lesz, hogy életed ilyen fontos eseményét nem osztod meg vele!
2016. máj. 26. 16:50
Nekem sem olyan a viszonyom ! Vagyis jo mindent megbeszelunkd e az ilyen csajos témákról nem merek vele beszélni
En ezt ugy oldottam meg hogy elkeztem sírni , ( utana tenylg sirtam Eloszor csak musiras volt ) Es elmondtam
De mond meg neki hogy ( baratnom igy mondta el ): "vereset pisiltem"
Es igy tuti tudja majd mi lesz
Mivel most van meg Eloszor Ezert olyan is lezs hogy 6 hónapig kimarad ! Vagy több ideig
Olyan is lez hogy egy hónapban többször jon meg !
13 vagyok ! 10 evesen jott meg
Ha szeretnél privibe kerdezz
2016. máj. 26. 16:52
Kapcsolódó kérdések: