Melyk a legjobb tampon? Amelyik nem engedi át még az erös vérzést sem?
Sziasztok 14 éves szűz làny vagyok es màr tampont hasznàlok.. de anya még nem engedi ugyhogy lopnom kell tölle. Na mind 1 a lényeg nem is az.. Ami neki van szerintem nem jò mert a fehér nacim mindig tiszta véres lessz 😢 (pedig jo nagy dugò)-t hasznàl.... mért lehet ez?
A tampon minősége szàmit? Az baj ha olcsobb vagy inkàbb a minöség szàmit?
( értelmrs kérdéshez értelmes vàlaszt vàrok😊 )
Nyilván véres lesz az egész, hát beszívja a vért, erre való. Tegyél be alá egy betétet, hogy ha szivárogni kezd, és nem érzed, ne legyél véres mindenhol megint. Akkor cseréld, amikor szivárogni kezd, de maximum 6-8 órán át maradjon fent. Ha pl már 7 órája fent van, de még nem telt meg, akkor is vedd ki, mert baromi nagy fertőzést szedhetsz össze, ha nem cseréled rendszeresen. Mondjuk én ezek után most biztos nem használnék tampont, hogy az előző 2 napig volt fent, hanem hagynám kitisztulni a hüvelyemet.
19L
Mindegyik az fog ázni
Egy tampon nem elég egy napra
Legalább 3 szór cserélni kell egy nap 8 óránál tovább nem maradhat bent az egészséged érdekében
Toxikus sokk szindróma es fertőzések is léteznek ... Az átazik téma a legkisebb gond :)
Tangához is*
Bocsánat "okostelefon"amúgy koszi a lepotozast a semmiért ...;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!